تعمیرات پاوربانک
پاوربانک ها در واقع باطری ها قابل شارژ هستند که با مدار شارژ خود در یک باکس قرار می گیرند، آن ها به شما اجازه می دهند که انرژی الکتریکی را ذخیره کنید و در زمان لازم از آنها استفاده کنید. امروزه استفاده از پاوربانک یک امر معمولی می باشد که بسیار پرکاربرد و ضروری می باشد. پاوربانک می تواند موبایل، تبلت و پخش کننده ها پرتابل را چندین بار شارژ کنن (بستگی به میزان میلی آمپر پاوربانک) از پاوربانک می توان برای تمام دستگاه هایی که تغذیه آنها دارای پورت یو اس پی با ولتاژ 5 ولت است استفاده کرد.
بعضی از شرکتهای تولید پاوربانک نیز اقدام به تولید پاوربانک با دو ولتاژ 5 ولت و 19.5 ولت کرده اند که از ولتاژ 5ولت برای شارژ دستگاههایی که با این ولتاژ شارژ می شوند استفاده می شود و از ولتاژ 19.5 ولت برای شارژ لپ تاپ و دستگاه هایی که نیاز به این ولتاژ دارند استفاده می شود. پاوربانک همانند دیگر محصولات الکترونیکی نیاز به تعمیر دارند که شرکت تهران تعمیرات با در دست داشتن ابزارهای حرفه ای تعمیر و تخصص در زمینه تعمیر پاوربانک این امکان را فراهم ساخته تا انواع پاوربانک را تعمیر کند و از آنها تست سلامت بگیرد.
سوال برخی از کاربران که آیا پاوربانک به گوشی آسیب می زند،بهترین وسیله برای شارژگوشی پاوربانک می باشد به دلیل کنترل ولتاژ و جریان شارژ پاوربانک هیچ آسیبی به گوشی نمی زند و حتی از شارژهای فندکی ماشین از امنیت بیشتری برخوردار است.
آشنایی با مدار پاوربانک:
به طور کلی تمام پاوربانک ها از یک باطری و یک مدار شارژ تشکیل می شود شاید شما یک پاوربانک را باز کرده باشید و داخل آن را مشاهده کرده باشید به نظر مدار پاوربانک ساده می باشد و با نگاه اول در آن پیچیدگی دیده نمی شود، مدار پاوربانک بسته به نوع ساختاری آن یک مدار بوست و یا یک مدار باک می باشد و در بعضی مدلهای پاوربانک از هر دو مدار باک و بوست استفاده شده است.
مدار بوست در پاوربانک چه کاری انجام می دهد: این مدار از چند قطعه الکترونیکی تشکیل می شود اگر به ولتاژ باطری پاوربانک دقت کنیم می بینیم که روی باطری ولتاژ 3.7 نوشته شده است ولی ولتاژ خروجی پاوربانک 5.1 ولت یا 5.2 ولت میباشد پس برد پاوربانک باید ولتاژ 3.7 ولت باطری را به 5.2ولت تبدیل کند برای تبدیل ولتاژ از مدار به نام مدار بوست استفاده می شود در این مدار ولتاژ بالا می رود و تا حدودی جریان نیز بالا می رود در مدار بوست باطری ها به صورت موازی باهم در پاوربانک نصب می شود.
مدار باک چیست و در پاوربانک چگونه کار می کند: در بعضی از برند های پاوربانک مثل پاوربانک سامسونگ و یا پاوربانک روموس و یا پاوربانک انکر از این مدار استفاده می شود در این نوع پاوربانک ها باطری های 3.7 ولت باهم سری می شود و ولتاژ آنها بالای 5.2 ولت می رود و ما در خروجی پاوربانک به ولتاژ 5.2 ولت نیاز داریم برای کاهش ولتاژ از مدار باک در پاوربانک استفاده می کنیم این مدار با کاهش ولتاژ آن را به 5.2 ولت می رساند.
انواع پاوربانک
پاوربانک خورشیدی: این نوع پاوربانک همانند دیگر پاوربانک ها دارای بخش باطری می باشد و تفاوت آنها با دیگر پاوربانکها در مدار شارژ آنها می باشد که ما در پاوربانک خورشیدی دو مدار برای شارژ باطری داریم یک مدار برای شارژ با برق و یک مدار برای شارژ با نور خورشید است. از این نوع پاوربانک بیشتر اشخاصی استفاده میکنند که در جاده یا کمپ های مسافرتی می مانند و به برق شهری برای شارژ پاوربانک دسترسی ندارند برای شارژ این پاوربانک فقط نیاز به نور خورشید یا نور شدید لامپ است با نور دهی به مدار شارژ خورشیدی ولتاژ شارژ پاوربانک تامین می شود و پاوربانک شارژ می گیرد.
پاوربانک وایرلس: این نوع پاوربانک دارای یک بخش باطری و دو برد برای شارژ دهی و شارژ گیری می باشد پاوربانک وایرلس در گوشیهایی کاربرد دارد که از تکنولوژی شارژ بیسم یا همان شارژ وایرلس برخوردار می باشند برای استفاده از پاوربانک وایرلس کافیست گوشی خود را بر روی پاوربانک وایرلس قرار دهیم و خود مدار شارژ وایرلس فعال می شود و گوشی شارژ می شود.
پاوربانک فست شارژ: در این نوع پاوربانک از مدار بوست استفاده شده است گوشی یا تبلت هایی که تکنولوژی فست شارژ را دارند می توانند از امکان پاوربانک فست استفاده کنند پاوربانک فست شارژ در برد خود یک آی سی دارد که از پایه های RX و TX کابل شارژ استفاده می کند و با اتصال کوشی به پاوربانک سیگنال تشخیص فست شارژ ارسال می شود اگر گوشی این تکنولوژی را در خود داشته باشد پاوربانک به حالت فست می رود و اگر نداشته باشد با همان ولتاژ 5.2 ولت با آمپر 2.1 یا 1.0 شروع به شارژ دهی می کند.
پاوربانک با پشتیبانی از آی کیو: IQ در برخی از مدلهای پاوربانک مثل پاوربانک انکر از تکنولوژی IQ استفاده شده است این تکنولوژی به پاوربانک این امکان را می دهد که هر دستگاهی که به خروجی پاوربانک متصل شود شناسایی می شود و بسته به نیاز دستگاه آمپر خروجی تنظیم می شود در این پاوربانک ها آمپر از 1.0 تا 2.4 متغیر می باشد.
مشکلات پاوربانک:
- پاوربانک شارژ نمی دهد، این مشکل می تواند از برد یا باطری باشد که قابل تعمیر می باشد.
- پاوربانک زود شارژ خالی می کند، این مشکل می تواند از برد پاوربانک و یا از باطری پاور باشد که با یک تست این مشکل شناسایی می شود.
- پاوربانک شارژ صد در صد را نشان می دهد ولی خروجی شارژ نمی دهد، این مشکل از برد اصلی می باشد که قابل تعمیر است.
- پاوربانک با اتصال به شارژر شارژ نمی شود، این مشکل از دو بخش می تواند ایجاد شود بخش ورودی شارژ و بخش مدار شارژ.
- پاوربانک خروجی یک آمپر دارد ولی مدت زمان شارژ دهی کم است، این مشکل از حقیقی نبودن آمپر می باشد که با افزایش جریان از روی برد مشکل حل می شود.
- پاوربانک در حالت شارژ قطع می کند، این خرابی در پاوربانک از مدار کنترل شارژ می باشد که با تعمیر مدار مشکل حل می شود.
- پاوربانک دیر شارژ می شود، این مشکل از مدار شارژ پاوربانک می باشد.
- پاوربانک شارژ نمی شود، این مشکل از مدار شارژ می باشد.
- فست شارژر پاوربانک کار نمی کند، این مشکل از مدار کنترل شارژ می باشد.
- پاور آی کیو پاوربانک کار نمی کند، این مشکل از مدار کنترل شارژ می باشد.
- پاورکور اسپید (PowerCore Speed) پاوربانک کار نمی کند، این مشکل از مدار کنترل می باشد.
- پاوربانک گوشی های اندروید را شارژ می کند ولی گوشی آیفون را شارژ نمی کند، این مشکل در بخش کنترل شارژ و تشخیص شارژ می باشد که با تعویض ای سی مشکل حل می شود.
- پاوربانک شارژ نمیکند، این مشکل می تواند از چند بخش باشد یک سوکت خروجی، دو مدار شارژ، سه باطری، که هر یک با تعمیر قابل حل می باشد.
- پاوربانک با اتصال به شارژ شارژ می شود ولی با قطع شارژ روشن نمی شود، این مشکل از باطری و یا از مدار شارژ می باشد.
خدمات تهران تعمیرات در زمینه تعمیر پاوربانک:
- روشن نشدن پاوربانک
- تعمیر پورت USB پاوربانک
- تعمیر و تعویض باطری های پاوربانک
- تعویض پورت یو اس بی پاوربانک
- رفع مشکل شارژ نکردن پاوربانک
- تعمیر مدار شارژ پاوربانک
- رفع مشکل خالی کردن شارژ باطری
- تعمیر دکمه پاور پاوربانک
- تعویض برد پاوربانک
- رفع مشکل دیر شارژ شدن پاوربانک
- تعویض سوکت شارژ
- تعمیر سوکت یو اس بی
- تعمیر نشانگر شارژ پاوربانک
- تعمیر کلید شیک پاوربانک
- تعمیر پنل خورشیدی پاوربانک
- تعمیر وایرلس پاوربانک
خدمات مرتبت با تعمیر پاور بانک
تعمیر پاور سرور ، تعمیر پاور کامپیوتر ، تعمیر پاور صنعتی ، تعمیر پاور پزشکی ، تعمیر پاور مخابراتی ، تعمیر منبع تغذیه ، تعمیر منبع تغذیه آزمایشگاهی ، تعمیر اینورتر ، تعمیر استابلایزر ، تعمیر اینورتر جوش ، تعمیر یو پی اس ، تعمیر پاور سوئیچینگ
برخی از مدل های پاوربانک که در این مرکز تعمیر می شود:
تعمیر پاوربانک اپل، تعمیر پاوربانک ای دیتا، تعمیر پاوربانک انکر، تعمیر پاورانک زندیور، تعمیر پاوربانک ریمکس، تعمیر پاوربانک روموس، تعمیر پاوربانک تسکو، تعمیرپاوربانک شیائومی، تعمیر پاوربانک اپیسر، تعمیر پاوربانک ایسوز، تعمیر پاوربانک آرون، تعمیر پاوربانک بیو، تعمیر پاور یانک کنیون، تعمیر پاوربانک گریفین، تعمیر پاوربانک کملیون، تعمیر پاوربانک دیتاکی، تعمیر پاوربانک دوراسل، تعمیر پاوربانك انرژی سیستم، تعمیر پاوربانک فراسو، تعمیر پاوربانک فلای پاور، تعمیر پاوربانک جنیوس، تعمیر پاوربانک هوآوی، تعمیر پاوربانک هانت کی، تعمیر پاوربانک ای واک، تعمیر پاوربانک کینگ مکس، تعمیر پاوربانک پاوربانك کنفولن، تعمیر پاوربانک لپو، تعمیر پاوربانک مایکروسافت، تعمیر پاوربانک پی ان وی، تعمیر پاوربانک پرودا، تعمیر پاوربانک سادیتا، تعمیر پاوربانک ایکس انرژی، تعمیر پاوربانک سامسونگ، تعمیر پاوربانک سیلیکون پاور، تعمیر پاوربانک سونی، تعمیر پاوربانک خورشیدی تی پی لینک، تعمیر پاوربانک ووپاو، تعمیر پاوربانک آي واک، تعمیر پاوربانک وبائو، تعمیر پاوربانک ADATA، تعمیر پاوربانک Anker، تعمیر پاوربانکZendure، تعمیر پاوربانکRemax، تعمیر پاوربانکRomoss، تعمیر پاوربانک TSCO، تعمیر پاوربانک MI، تعمیر پاوربانک PRODA، تعمیر پاوربانکiWalk، تعمیر پاوربانکKonfulon، تعمیر پاوربانک ARUN، تعمیر پاوربانک Microsoft، تعمیر پاوربانکWopow، پاوربانک SONY